Elke fotoshoot is een FEESTJE!

Over Corina

Welkom op mijn website! Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn fotografie.

Ik ben Corina en fotograferen is mijn grote passie!

Ik ben gestart als leerkracht op een basisschool, maar na 16 jaar voor de klas gestaan te hebben, was het tijd voor iets nieuws. Fotograferen deed ik altijd al en de stap om de opleiding tot vakfotograaf in Amsterdam te volgen, was voor mij niet meer dan logisch. Sinds het afronden van mijn opleiding in 2015 bied ik fotoshoots aan in Hoorn en omstreken.

Wat mij het meeste trekt aan fotograferen is de combinatie van creativiteit en de uitdaging technisch een prachtige én persoonlijke foto te maken. Een foto wordt als het ware een kunstwerk dat je graag bij je thuis aan de muur hangt.

Inmiddels heb ik in de afgelopen jaren een mooi bedrijf opgebouwd door veel fotoshoots van mensen én vooral ook van kinderen te hebben gedaan. Ik vermoed dat mijn achtergrond en vaardigheden als ‘juf’ hierbij een grote rol spelen. Kinderen voelen zich snel op hun gemak en door mijn geduld en creativiteit lukt het me steeds weer de juiste foto te maken. Of dat nu thuis is in mijn eigen studio of bij jou op locatie; ik maak van elke fotoschoot een FEESTJE!

Ik fotografeer het liefst mensen en dus ook jou! Kom je ook voor mijn lens staan? Je vindt mijn thuisstudio in Hoorn, waar ik met veel plezier samen met mijn gezin woon. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje hieronder, dan maak je alvast kennis met mij én mijn man en 2 zonen.


error: De inhoud is beveiligd!