Elke fotoshoot is een FEESTJE!

Algemene Voorwaarden

Corina Smith Fotografie

info@corinasmithfotografie.nl

tel. 06 20505152

KvK nr. 63081253

ALGEMENE VOORWAARDEN
Bij het boeken van een fotoshoot gaat de klant akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Algemeen
Corina Smith Fotografie heeft de intentie alles wat op de website staat correct en volledig weer te geven, er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze website is geplaatst. De foto’s op https://www.corinasmithfotografie.nl mogen alleen gebruikt worden door de eigenaar, Corina Smith. Bezoekers kunnen deze foto’s bekijken, maar hebben geen toestemming ze, op welke wijze dan ook, te gebruiken. Bij gebruikmaking van de diensten van Corina Smith Fotografie, in welke zin dan ook, gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Auteursrecht
Het auteursrecht van de foto’s ligt ten allen tijde bij de fotograaf Corina Smith. De klant geeft de fotografe toestemming om de gemaakte foto’s van de klant te gebruiken voor promotie doeleinden op internet en in drukwerk. De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding of restitutie. Wanneer de klant geen toestemming verleent, dient dit (schriftelijk) kenbaar gemaakt te worden. Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden op het internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat deze is aangeleverd door de fotografe. Na ontvangst van de digitale fotobestanden heeft de klant het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële of non-profit bedrijven te gebruiken. Corina Smith Fotografie zal de digitale bestanden voortvloeiend uit de fotoreportage na 1 jaar uit haar archief/opslag verwijderen.

Fotosessie
Om een afspraak voor een fotosessie vast te leggen, stuurt de fotografe altijd een bevestiging. De afspraak is pas definitief zodra de fotografe de bevestiging heeft gestuurd. Als de klant niet akkoord gaat met de algemene voorwaarden, neemt deze uiterlijk een week voor het plaatsvinden van de fotoshoot contact op met de fotografe. Er zijn verschillende fotoshoot-pakketten te boeken (https://www.corinasmithfotografie.nl/fotoshoot-pakketten-en-tarieven). Na de fotoshoot stelt Corina Smith Fotografie klein formaat afbeeldingen beschikbaar met logo en watermerk in een online galerij. Deze is alleen toegankelijk met een wachtwoord. De foto’s worden binnen 2 weken in de online galerij geplaatst. Daarna kunnen de digitale fotobestanden worden uitgekozen; het aantal is afhankelijk van het gekozen pakket. Extra bestanden kunnen tot 6 maanden na de fotoshoot worden bijbesteld voor € 8,50 per foto. Bij een fotosessie op locatie wordt in een straal van 10 km. vanaf 1628MK (mbv Google Maps) reiskosten ad € 0,35 per kilometer in rekening gebracht. Ontevredenheid tijdens de fotoshoot moet direct kenbaar worden gemaakt. Dat geeft Corina Smith Fotografie de kans om aanpassingen door te voeren. Klachten achteraf hierover worden als niet gegrond beschouwd. Het is niet toegestaan om tijdens de fotosessie opnames te maken of te fotograferen met eigen telefoon en/of camera, tenzij anders is afgesproken.

Betaling
Na afloop van de fotosessie wordt de factuur verstuurd en kan er per bank of betaalverzoek betaald worden. Extra fotobestanden of producten die na de fotoshoot besteld worden, dienen overgemaakt te worden. Producten worden pas geleverd indien de betaling is voldaan. Factuur is vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OBT.

Cadeaubonnen en waarde-/kortingsbonnen
Waardebonnen en kortingsbonnen zijn niet geldig i.c.m acties/aanbiedingen en jaarlijkse themashoots. Op de waardebon/kortingsbon staat aangegeven waar deze voor ingeleverd kan worden. Cadeaubonnen zijn alleen verkrijgbaar bij Corina Smith Fotografie en zijn onbeperkt geldig. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten en kunnen niet worden geretourneerd. Een cadeaubon is niet overdraagbaar. Cadeaubonnen zijn geldig voor de fotosessie of producten waarvoor ze zijn uitgegeven, zoals op de cadeaubon staat vermeld.

Annuleringsvoorwaarden
In geval van ziekte is het mogelijk om minimaal 24 uur voorafgaande aan de fotoshoot kosteloos een afspraak te verzetten. Bij annulering door de klant in minder dan 24 uur van een geboekte fotoshoot brengt de fotograaf 25% van de overeengekomen totaalprijs in rekening. Indien Corina Smith Fotografie de afspraak niet kan nakomen door bv. ziekte zal deze kosteloos op een ander tijdstip worden afgesproken. Mocht door bijvoorbeeld een technische storing aan de apparatuur de afspraak niet door kunnen gaan, dan zal Corina Smith Fotografie kosteloos een andere afspraak maken en hierop 20% korting geven.

Aansprakelijkheid
Corina Smith Fotografie is niet aansprakelijk voor enige schade ontstaan bij de klant, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de zijde van de fotograaf of door haar ingeschakelde personen. Corina Smith Fotografie is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen op niet-gekalibreerde beeldschermen of afdrukken bij een andere leverancier geleverd dan door de Fotograaf is aanbevolen. De aansprakelijkheid is beperkt tot de hoogte van het factuurbedrag.

Privacy en persoonsgegevens
De privacyverklaring kun je
HIER lezen.

De Fotograaf houdt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden te wijzigen of aan te vullen.
Op alle rechtsverhoudingen tussen Corina Smith Fotografie en de Klant is Nederlands recht van toepassing. 

https://www.corinasmithfotografie.nl

error: De inhoud is beveiligd!